Kirsten Matthiessen

Telefon: 2893 8333

Mail

Som instruktør ved Dancing Stars Linedance underviser jeg begynder + og let øvet.

Jeg elsker musik, og jeg har altid haft svært ved at sidde stille, når der spilles en god sang.

Da jeg var yngre, gik jeg til nogle enkelte dansetimer hist og her, men ved et tilfælde startede jeg til linedance omkring 2004/2005. Jeg skulle egentligt bare mødes med nogle familiemedlemmer, der gik på et begynderhold, men jeg blev da nysgerrig nok til at steppe lidt med på sidelinjen. Instruktørerne i den pågældende klub hev dog hurtigt fat i mig, hvorefter jeg pludseligt dansede på flere hold – flere hold, som blev til hold rundt omkring i landet, og sidenhen også events i udlandet.

Jeg har tidligere undervist på forskellige hold i Næstved og Slagelse, og jeg er nu vikar hos Love-to-Dance, når der er brug for det.

Fordi jeg ikke er god til at sidde stille, når først musikken spiller, har jeg også prøvet kræfter med koreografi. Jeg co-koreograferede min første dans i 2010, og sidenhen er det blevet til mange flere både sammen med andre, men også alene. På grund af dette har jeg haft mulighed for at undervise ved events rundt omkring i verden, hvilket jeg er meget taknemlig for. Jeg har også været så heldig at vinde nogle koreografi konkurrencer gennem årene, bl.a. til World Dance Masters i 2011, som medførte at jeg fik mulighed for at undervise i USA det efterfølgende år, hvilket var en meget stor oplevelse.

Vi ses på dansegulvet