Holdbeskrivelse

For alle hold gælder, at vi sætter socialt samvær og god stemning meget højt. Vi skal have det sjovt samtidig med, at vi får sved på panden.

Det vil være sjovest for alle, hvis man kommer hver gang, og du får det bedste udbytte af undervisningen ved fremmøde hver gang, da det ellers kan blive svært at følge med holdet.

Husk, når du vælger hold: Du svigter ikke din instruktør ved at flytte til et hold med højere niveau. Din instruktør vil altid være stolt af dig, når du bliver bedre og søger nye udfordringer. Det er jo også muligt at danse på mere end et hold.

Linedance henvender sig til alle – kvinder og mænd, unge og ældre.

Hold for begynder – Beginner

Der undervises i begynder danse som alle kan være med til. Først på sæsonen er det absolut begynder danse, men efterhånden som sæsonen skrider frem, og du bliver dygtigere, undervises der i danse med lidt mere udfordring.  Dog stadig begynder danse.

Dansenes niveau: begynder.

Hold for begynder+ 

Holdet for dig der ikke længere er nybegynder, men synes du mangler lidt for at komme videre til “Improver”

Hold for let øvede – Improver

For dansere, der har danset mindst en sæson og som har styr på de almindelige grundtrin. I løbet af sæsonen læres der flere basicsteps og flere kombinationsmuligheder i basicsteps. Der udlæres danse med flere drejninger. Tempoet i både udlæring og dans øges gradvist i takt med, at vi bliver dygtigere. Vi danser til al slags musik – tempo og niveau vil variere. Holdet tager udgangspunkt i de danse, som begynderholdet dansede i slutningen af sidste sæson.

Dansenes niveau: let øvede.

Hold for øvede – Intermediate

For dig, som har danset nogle år og har styr på grundtrinene. Dansenes niveau varieres afhængig af musikkens hastighed og dansenes trin. Danserne på dette hold skal være indstillet på, at der udlæres en ny dans hver gang. Det er en forudsætning for deltagelse på holdet, at man er indstillet på, at der skal arbejdes med indlæring af dansene. Udlærte danse bliver kun gennemgået 1 væg. Det bedste udbytte opnås ved fremmøde hver gang, da det ellers bliver svært at følge med. Vi danser til al slags musik. Holdet tager udgangspunkt i de danse, som holdet dansede i slutningen af sidste sæson.

Dansenes niveau: Øvede