Jannie T. Andersen

Mobiltelefon: 2554 7867

Mail

Som instruktør ved Dancing Stars Linedance underviser jeg begynder og let øvet.

I 2001 startede jeg til Linedance, men jeg har altid elsket musik og dans.

Jeg gik til gymnastik som barn og senere hip hop.

I 2004 startede jeg hos Love-to-Dance og Niels Poulsen. Få måneder senere var jeg i gang med tekniktimer som forberedelse til min første konkurrence. Et par måneder yderligere kom jeg på instruktørkursus hos Niels – så jeg var klar til mit eget hold.

Siden dengang har jeg deltaget i adskillige nationale og internationale konkurrencer, inden for UCWDC, WCDF og World Dance Masters, hvor jeg har konkurreret i linedance, pro-am, team/cabaret og koreografi.

Jeg har rejst over hele Europa, set nogle fantastiske steder og mødt en masse dejlige mennesker og utroligt talentfulde dansere, instruktører og koreografer.

Jeg har undervist på alle niveauer og givet workshops over hele Danmark og flere steder i udlandet.

Mit liv er i den grad blevet beriget af at danse.

Jeg elsker at danse – og ser frem til at dele den glæde med jer